Wie zijn wij

De naam slowjuicen komt voort uit de manier van persen. Maar in tegenstelling tot wat de naam suggereert duurt het geen uren om een sapje te maken. Vandaar dat wij onze slowjuicers, SuperJuicers hebben genoemd. Wij denken dat deze naam het apparaat veel meer eer aandoet namelijk.

Maar wie zijn wij nu eigenlijk? Wij zijn Thomas en Linda, bedenker en creators van SuperJuicer.nl. Het was januari 2014 toen wij voor het eerst aan de verse slowjuice sapjes begonnen. Dit idee is ontstaan vanuit de wens om gezonder, bewuster en groener te leven. Allebei werkzaam in de luchtvaart; dan is gezond, bewust en groen een hele uitdaging.

In de ban van de slowjuicer vonden wij het gek dat er geen betaalbare varianten waren om een slowjuicer aan te schaffen en na wat marktonderzoek besloten wij om het dan maar zelf te doen! Wij zijn het merk slowjuicer geworden, dat slowjuicen betaalbaar en vooral leuk en gemakkelijk wilt maken voor JOU! Wij geloven in de kracht van verse sapjes en vanuit dit idee zijn de kernwaarde van SuperJuicer ontstaan: Een gezond, snel en makkelijk voedingspatroon bereikbaar maken voor iedereen.

Wij zijn begonnen met SuperJuicer als kleine onderneming die alles zelf doet om de prijs zo laag mogelijk te houden. Inkoop, verkoop, events, klantenservice, marketing en promotie hebben wij allemaal in eigen beheer. Bij de start van ons bedrijf wilden wij inleveren op de (winst)marge van de SuperJuicer maar absoluut niet op kwaliteit. Ons product is het meest complete en gebruiksvriendelijke pakket van Nederland geworden en daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op. Het allerlaatste wat wij namelijk willen is dat de SuperJuicer staat te verstoffen op een plank achterin de kast. Onze slogan is niet voor niets “Juice up your life” geworden, want hier geloven wij in! Mocht je vragen, opmerkingen, suggesties of gewoon meer informatie nodig hebben, stuur ons een e-mail of bel ons 033 - 828 0558! Klik hier voor onze contact gegevens.