Retourregeling

Niet tevreden?

Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn met de aankoop van je SuperJuicer, of heb je een andere reden om de aankoop te willen ontbinden, dan heb je recht om de aankoop tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Om van dit herroepingsrecht gebruik te maken willen wij je vragen ons hiervan binnen 14 dagen na ontvangst van je SuperJuicer per e-mail op de hoogte te stellen. Daarnaast willen we je vragen het meegeleverde retour-formulier in te vullen en met de SuperJuicer mee terug te sturen.

Mocht je het formulier niet meer hebben, dan kun je het terugvinden op www.superjuicer.nl/retourformulier.pdf

Retourzending

Na het aankondigen van het retour zenden heb je nog 14 dagen de tijd om de SuperJuicer aan ons te retourneren. Je kunt de SuperJuicer met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijs mogelijk- in de originele staat en verpakking retour zenden aan:

SuperJuicer B.V.
J.A. Beijerinkstraat 31
2912 AA Nieuwerkerk aan den IJssel

Na ontvangst zullen wij contact met je opnemen en binnen 14 dagen je volledige aankoopbedrag terugstorten op de door jouw gebruikte betaalrekening. Wij vergoeden hiermee ook de verzendkosten. De enige kosten die je zelf dient te betalen zijn de kosten van het retour zenden van de SuperJuicer.