Accessoires

50 sapflesjes 330ml

€ 29,95

Bewaar je sapjes in de koelkast of vriezer met deze BPA-vrije plastic flesjes. De flesjes worden geleverd met een witte dop.

40 sapflesjes 500ml

€ 29,95

Bewaar je sapjes in de koelkast of vriezer met deze BPA-vrije plastic flesjes. De flesjes worden geleverd met een witte dop.

Vulopening

€ 14,95

De vulopening inclusief stamper wordt standaard meegeleverd in alle SuperJuicer pakketten. Met de vulopening kan al het groente en fruit gedoseerd in het persvat terecht komen. Met de bijbehorende stamper kunnen eventueel vastzittende groente en fruit (rustig) doorgeduwd worden.

Pers-schroef

€ 24,95

De persschroef wordt standaard meegeleverd in alle SuperJuicer pakketten. De persschroef die al het groente en fruit binnen enkele seconden kneust, maalt en perst zodat het sap van het pulp gescheiden wordt. De persschroef is zwaar en van goede kwaliteit waardoor deze zeer slijtvast is.

Fijne zeef

€ 19,95

De fijne zeef wordt standaard meegeleverd in het Juicy pakket. De fijne zeef is uitermate geschikt voor alle harde en vezelige groente en fruit, zoals bleekselderij, komkommer, bietjes, wortel, appel, spinazie enzovoorts.

Grove zeef

€ 19,95

De grove zeef wordt meegeleverd vanaf het extra Juicy pakket. De grove zeef is uitermate geschikt voor alle zachte groente en fruit zoals tomaat, sinaasappel, aardbei, peer, kiwi of voor de toevoeging van meer vezels aan het sap. Met de grove zeef maak je heerlijke verse smoothies.

Dichte zeef

€ 19,95

De dichte zeef wordt meegeleverd vanaf het super juicy pakket. Deze zeef is uitermate geschikt om vers fruit ijs te maken. Heerlijk vers sorbetijs maak je in een handomdraai.

Persvat-schraper

€ 15,95

De persvat-schraper wordt standaard meegeleverd in alle SuperJuicer pakketten. De schraper zorgt ervoor dat er geen sap achter blijft in het persvat.

Persvat

€ 39,95

Het persvat wordt standaard meegeleverd in alle SuperJuicer pakketten. In het persvat kan maximaal 500 ML sap opgevangen en gemixt worden.

Schoonmaakborstel

€ 5,95

Het schoonmaakborsteltje wordt standaard meegeleverd in alle SuperJuicer pakketten. Met het schoonmaakborsteltje wordt het schoonmaken van de SuperJuicer een fluitje van een cent. Al onze onderdelen zijn vaatwasbestendig mits ze zijn voorbehandeld met het schoonmaakborsteltje.

Sap- en pulpkan

€ 19,95

De sap- en pulpkannen worden standaard meegeleverd in alle SuperJuicer pakketten. Met de ruim 1 liter inhoud van zowel de sapkan als de pulpkan, kun je eindeloos lang juicen zonder de kannen te legen.

Pulp zeef

€ 6,95

Met de pulp zeef filter je het sap nog eens extra voordat het in de sap-kan komt. Hierdoor is je sap nog helderder doordat het een extra keer gefilterd wordt.

Sapstop

€ 9,95

De sapstop wordt meegeleverd in het extra juicy pakket. Met een sapstop is nadruppen op het aanrecht verleden tijd.

Tofu set

€ 14,95

De tofuset wordt meegeleverd in het super juicy pakket. Maak samen met geweekte soya bonen geperst door de SuperJuicer vanaf nu je eigen home made tofu!

Receptenboek

€ 14,95

Met het receptenboek All about slowjuice leer jij in een mum van tijd alles over de slowjuicer en het slowjuicen. Met o.a. een uitgebreide inleiding tot slowjuicen, quick start en uitleg over de diverse accessoires. Daarnaast bevat het boek de bekende 10 daagse sapvast kuur van SuperJuicer, welke is samengesteld door een voedingsdeskundige en ruim 35 heerlijke recepten met foto’s voor je Super (of slow) Juicer.