Maand magazine oktober

Wij geloven in de kracht van verse groentesapjes en weten dat een dagelijkse portie groente in sap- vorm kan bijdragen aan je gezondheid. Om je zo goed mogelijk te ondersteunen en te helpen omtrent je slowjuicer zijn wij nu nóg beter bereikbaar.

Telefoon: 033 - 828 0558
E-mail: info@superjuicer.nl

Naast het aanbieden van betaalbare, kwalitatieve slowjuicers biedt SuperJuicer het uitgebreidste accessoire pakket van Nederland. Alle accessoires zijn er op gericht om jou je slowjuicer zo vaak mogelijk te laten gebruiken. Het receptenboek “All about slowjuice” is samengesteld door onze “in huis” natuurvoedingsdeskundige Linda. Hierdoor staan er lekkere maar bovenal voedzame sapjes tot je beschikking.

Foodangel

Een gezonde leefstijl beperkt zich natuurlijk niet tot alleen verse groentesapjes. Wil jij naast sap recepten ook andere lekkere en inspirerende recept- en leefstijl ideeën op doen, volg dan de Facebook pagina “Food Angel” van Linda.

Klik hier om naar Food angel te gaanMeer recepten?

Vind je het leuk om meer van dit soort recepten en inspiratie te bekijken. Volg dan onze social media kanalen Facebook en Instagram. Hierop plaatsen wij geregeld alternatieven mogelijkheden voor je slowjuicer.

Juice up your life! Veel succes met het maken van de bovenstaande heerlijke gerechten!
Alle edities

Happy new year Detox Recept 2017

Pompoenkersttaart 2016

Sinterklaas sapje 2016

Oktober 2016

September 2016

Augustus 2016